Church Exhibition (Vught)

New work by Geert de Bruijn is seen from September 24th till October 30th in the Lambertuskerk (Church) in Vught, The Netherlands. The theme of this exhibition concerns work that deals with ancestors and family ties. And has connections with protecting life itself and Ashvamedha. The ashvamedha is a Vedic ritual in India to ensure that the universe is in motion. The Indian ritual was done with horses. It is also called Hieros Gamos, which stands for the sacred marriage. The sacred marriage is in every culture represent and has a wide variety of it.

Van 24 september tot en met 30 oktober a.s. is nieuw werk van Geert de Bruijn te bezichtigen in de Lambertuskerk in Vught. Het thema van deze expositie betreft schilderijen die te maken hebben met voorouders en de familiaire banden. Denk ook aan het beschermen van eigen leven en de Ashvamedha. De Ashvamedha is een Vedische ritueel uit India dat ervoor zorgt dat het heelal in gang blijft. Dit Indiaas ritueel werd met paarden gedaan. Het wordt ook wel Hieros Gamos genoemd, wat het heilige huwelijk betekend. Het heilige huwelijk komt in elke cultuur voor en heeft een grote diversiteit aan vormen.

Contact details/Contact informatie

Address/Adres: Lambertuskerk (achter de Toren/behind the tower), Helvoirtseweg 5, 5261 CA Vught, The Netherlands
Period/Periode: September 24 – October 30 2016
During opening Church/Openingstijden: Every Tuesday from 10:00 AM – 11:30 AM. / Elke dinsdag van 10:00 uur – 11:30 uur
Or appointment made by telephone/Of via telefonische afspraak: +31 (0)73 – 656 73 65.

Have a sneak peak of the Church exhibition

[Best_Wordpress_Gallery id=”39″ gal_title=”Exhibition Lambertuskerk (2016)”]

Machinefabriek de Bruijn

The book Machinefabriek de Bruijn can now be ordered online. Read more about the contents of this book.

Expositie Lokaal 54 (Terneuzen)

Van 26 mei tot en met 11 juli 2021 is het werk van Geert samen met 6 andere exposanten te zien in Galerie Lokaal 54 te Terneuzen.